Scenic Acres Kitchen Revival Project

Overview

Our homeowner wanted to modernize and enlarge an existing 20 year old kitchen. In order to do so, we removed the dividing wall between the kithcen and dinning room and created a larger kitchen footprint; major structural changes were required as the wall being remoced was a load bearing wall and the client did not want a dropped beam in their kitchen. A unique feature to this kitchen is the cooktop that was relocated to the cantilever from the existing dining room; the cooktop is tucked away and does impede with the traffic flow around the large island, and the two windows on either side provide natural light to the cooking area.

The Challenge
90%
The Solution
85%
The Results
95%

Project Details

ClientScenic Acres Kitchen Revival
Previous
Next