Hamptons Basement Project

Overview

This homeowner had a completely unfinished basement, and needed to create dedicated areas for entertainment, fitness and watching TV. Further, they needed to have a full bathroom and bedroom as well. Concrete breaks in the slab were required in order to relocate the locations of existing plumbing lines. Some special features in this basement included a separate wine room adjacent to the bar with a 10mm glass peek-a-boo window allowing a view into the room. It was important to the client that the finishing materials installed in the basement matched the colour and style to the existing home to create a seamless transition from one floor to the other.

The Challenge
65%
The Solution
70%
The Results
90%

Project Details

ClientHamptons Basement
Previous
Next