Bayview Whole Home Project

Overview

This home was the epitome of ‘location, location, location’ but the house needed a little help! In order to create this families dream home we needed to modernize the existing 60’s home, incorporate additional bedrooms on the second floor while re-designing the master suite, enlarging the kitchen and maximizing the beautiful views of the Glenmore Reservoir. In order to accommodate all the second floor bedrooms, an addition was built. Structural challenges of tying the new addition into the existing structure were encountered, and significant engineering was required. Some of the neat features reflected in this home, is the pocket door found between the master bedroom and master bathroom, allowing the homeowner to enjoy the view of the water while relaxing in the bath tub!

The Challenge
85%
The Solution
75%
The Results
95%

Project Details

ClientBayview Whole Home
Previous
Next